keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Hellurei, ja herkät tunteet!

Sitä on nimittäin ollut liikkeellä, niitä herkkiä tunteita.. Viime kuussa oli nääs niin paljon töitä, että pimahtaminen oli tosi lähellä. Juuri siellä aallonpohjalla ollessani yksi työkaverini antoi minulle tällaisen. Se odotti pukukaapin ovessa kun menin (taas) töihin..

Ja voitteko kuvitella, että tällainen ihanuus sieltä paljastui:


Olinko pikkuisen sanaton, no joo!!! Kissoja saikin sitten ajaa vehkan kimpusta koko illan. Yöllä sit kuulin kilahduksen kun maljakko kaadettiin. Olin onneksi varautunut ja laittanut maljakon kaminan päälle. Ei tullu niin isoa vahinkoa.

Kukalla ja myötätunnolla oli niin paljon vaikutusta, että taisin herätä uudelleen eloon. Mutta palkkakuitin näkeminen oli suistaa mut taas sydärin partaalle! Että sittenkin jotain hyötyä työnteosta..

Siinä kaiken tän sivussa syntyi uusi Revontuli. Näihin ei voi kyllästyä!


Tässä kuvassa näkyy paremmin ne todelliset värit:


Ja pieni välipalatyö, kaulahuivi rajakarjalainen-neulemallilla. Lankana 7veikka jättiraita. Kyllä on kaunis (vaikka itse sanonkin).Tässä jännityksellä ootan mahdollista viron villaa lisää, pomo lupasi pärnussa käydessään vilkaista, josko tarttuis mukaan. Ihhhannnaaa! Ja ens kuussa menen käymään itse Karnaluksissa ja Sadamarketissa..
Viikon päästä viikonloppuna taidetaan heittää keikka erään pikkuneidin synttäreille ja sillä verukkeella pääsenkin käymään Korian ABC:llä!! Jippii, josko ois uusia lankoja ja värejä. Niin, että se siitä tilistä sitten..

Nyt puikoilla on jo uudesta Novitasta bolero, Samoksesta. Muokkasin ohjetta sen verran omanlaiseksi, että teen pintaneuleen sijasta tuota rajakarjalaista ja kyllä siitä kaunis näyttäisi tulevan.

Ei kommentteja: