tiistai 4. syyskuuta 2007

On tämäkin..


Niin on muka kiirettä pidellyt, ettei ole ehtinyt muuta kuin lukea blogeja viimeiseen kuukauteen..


Tässä totuttelen pikkuhiljaa oloneuvoksen rooliin, kesäduuni loppui perjantaina eikä jatkoa ole luvassa. Kävin maanantaina oikein Hesassa asti haastattelussa, mutta paikasta jäi jotenkin niin huono kuva, etten oikein sitä soittoa pahemmin oottele. Tänään soitin yhteen paikkaan, voi olla että pääsen ens viikolla markkinoille myyjäksi, tosin vaan kahdeksi päiväksi, mutta se sopii mulle. Onneksi on muutama työvuoro kaverin yrityksessä, niin pysyy työnsyrjässä kiinni.


No kotona onkin sitten kiirettä. Joku ihme vimma tänään aloittaa siivous! Aloitin kyllä mutten lopettanut.. Veti tuo ompelukone ja kymmenkunta tilauskassia taas niin puoleensa, että siinä vierähti taas muutama tunti rattoisasti.


Ja hameen virkkaus/neulonta edistyy aikans hyvin, ei ois enää kuin max 15 cm jäljellä. Sit vasta kokeilen mahtuuko päälle :)
Niin, ja hulluhan mä oisin ollu, ellen ois käynyt Lauttasaaressa.. Mukaan Novitalta lähti 1,5 kiloa cocosta. Pussilankaa ja sellaisia mukavan kokoisia keriä näyte-eriä, jollaisia värejä ei ole myynnissä ollut! Loistavaa!

Ei kommentteja: