sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Angiinan kourissa..

Täällä on nyt sitten taas sairasteltu. Olihan se kyllä jo ennakoitavissa, se on aina kun ois pitkä vapaa. Nyt oli väliviikko ettei ollu mitään töitä, sunnuntain viimeinen työpäivä niin tiistaina olin jo kipeä. Lauantaina piti käydä tk:ssa, kun en kovasta yrityksestä huolimatta saanut yskittyä keuhkojani pihalle :). No, angiinahan se siellä sit oli. Sain lääkkeet ja kappas, sunnuntaiaamuna heräsin kuorrutettuna kivalla nokkosihottumalla! Eli vaihtoon menee sitten nekin lääkkeet. Ja huomenna ois eka työpäivä siellä "uudessa" paikassa.. Huoh..


Tässä kassi, joka multa tilailtiin pari viikkoa sitten. Otti noin 10 tuntia aikaa tehdä. Lankana on Huopanen ja tyylinä virkkaus. Vähän piti noita sydämiä neulahuovuttaa etteivät heti ois tippuneet.




Tässä työkaverille pieni ja vaatimaon kiitos mun perehdyttämisestä viime syksynä.



Sain sentään tehtyä tällä viikolla uudet verhot! Ostin ensin Anttilasta vihreää kangasta ja SPR:Nn kirpparilta löysin monenlaisia erilaisia pitsiverhoja. Nämä sitten ompelin vaan tuohon päälle. Pitsi on siis valkeaa, mutta muuttuu jännästi limeksi kun on tuossa kimpassa. Ihan.. raikkaat!


Ja taas mulla oli pingotusapua. Kaksi Revontuli-huivia on jo pitkään odottanut pingotusta, nyt sen lopultakin sain tehtyä.



Eipä muuta taas kuin unta palloon ja toiveissa olisi päästä huomenna töihin...

Adjöö!!

Ei kommentteja: