keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Jotakin on tehty..

Viime viikolla iski lopultakin se remontointikärpänen ja niinpä entinen makuuhuone, nykyinen vierashuone sai uuden ilmeen. Tässä se tapetti, mikä siellä oli kun me muutettiin tänne:
Uusi kissanluukku vierashuoneen ikkunassa, josta katit pääsevät ulos omaan häkkiinsä. Samalla näkyy tuo ero, kun tapetti on revitty osittain jo poies.TA-DAA!!!! Käytiin Mustista ja Mirristä ostamassa tänään tällainen häkkyrä.. Ei hirveästi vielä näyttänyt sytyttävän.. Poju/Broman nukkuu tuolla nyt toista tuntia putkeen, liekö syynä ettei uskalla tulla alas vai että nukuttaa vaan niin kivasti.
Tässä näkyy myös, millaiset seinistä tuli värikäsittelyn jälkeen. Kukkia maalasin sellaisella lasyrillä ja piirtoheitinkalvosta tehdyn muotin avulla.

Ja koiravieraitakin kävi.. Tässä Muksu/Tuisku (rakkaalla lapsella on monta nimeä).

Niin olen minä käsitöitäkin tehnyt.. Niistä ei vaan ole kuvaa. Tein Tennesseestä sellaisen aivan ihana tunikan, omasta päästä sovelsin mallin ja silti tuli hyvä! Tulossa on nyt sitten toisenlainen tunika samasta langasta. Oli kyllä aivan hirveä ahdistus tuon tunikan valmistumisen jälkeen!! Kun ei tiennyt mitä ois seuraavaksi aloittanut. Tuli kokeiltua vähän kaikkea ja sitäkin enemmän purettua!!

Tässä viettelen nyt lomaa, viikonloppu on töitä ja "oikeat" työt alkaa joskus elokuun puolessa välissä..

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Meilläkin Indy ensin vierasti uutta hienoa kiipeilytelinettä (huvipuistoa), mutta kun vaihdoin sen paikan olkkarin nurkasta ikkunan ja pihaoven väliin, on vauhtia ja hurjia tilanteita riittänyt. Ja yläosan lepopaikassa on hyvä painia... Tosin toinen putoaa aina.

Villasukka kirjoitti...

Kyllä kipakkalaiset kokoontuvat kuukauden toinen maanantai - muuta ei tietääkseni ole nyt kesälle enää suunniteltu. Itse en pääse elokuussa, koulu alkaa just sinä maanantaina, joten toivottavasti syksyksi/talveksi taas saadaan Mäki-Matti lauantaiksi. Aika ja paikka olivat loistavat!