torstai 31. heinäkuuta 2008

Lomailua

Hurahin sitten lopullisesti tuohon Tennessee-lankaan! Siitä syntyi tällainen tunika. Helman mallineule on Novitasta mutta yläosa ihan omaa sävellystä.. Lankaa meni tasan 300 g eli tosi vähän! Tein täysin pyöröneuleena koska inhoan saumoja! Kumma juttu muuten tuokin, miten paljon vähemmillä silmukoilla mun pitää tehdä. Ohjeessa oli s-kokoon merkattu sen verran silmukoita joilla tein tämän xl-koon. Pikkuisen löysä käsiala mulla?Ja takaa:


Hullaannuin niin, että tein toisenkin. Mallineule on Modasta, toiseksi uusimmasta tältä vuodelta. Ja lankana taas Tennessee. Lopun taas sävelsin ihan itte (ja sen kyllä huomaa :D )

Mä jotenkin inhoan tuollaisia hihattomia paitoja mutta tuo näyttää kyllä aika hyvältä.. Ja tuohon on valta tehdä vaikka hihat jotta voi pitää kylmemmilläkin keleillä.

Kävin eilen Jyväskylässä shoppailemassa ja osuin Cittarin lankojen poistomyyntiin, jihuu! Sieltä lähti aimo kassillinen eurolla, parilla/ kerä. Cocos oli niin halpaa, että sitä tarttui mukaan ja puikolla onkin siitä jo "vielä yksi" tunika. Ja yllätysyllätys: vihreää!

Ei kommentteja: